Podjetje aNImaKe d.o.o. je primarno razvojno podjetje, zato se veliko časa namenja novim rešitvam. Projekti, ki so trenutno v fazi testiranja.

PROJEKT: Ročna opornica

Razvijamo ročno opornico za otroke s povišanim mišičnim tonusom v rokah, katere posledica je stisnjena pest.

Z novim individualnim medicinskim pripomočkom želimo omogočiti otrokom, da pest razprejo in jim tako omogočimo, da otipajo svet okoli sebe, hkrtati pa omogočimo tudi bolj funkcionalno fizioterapijo, ki omogoča celostno izboljšanje stanja.

PROJEKT: Kolenska opornica

Razvijamo kolensko opornico, za otroke s povišanim mišičnim tonusom v nogah, katere posledica je med drugim tudi križanje kolen.

Z novim individualnim medicinskim pripomočkom želimo onemogočiti kolenom križanje tako med hojo, sedenju in plazenju.

PROJEKT: Pripomoček za pisanje

Razvijamo pripomoček za pisanje, namenjen otrokom, ki zaradi različnih razlogov pišejo iz zapestja, komolca ali celo rame, ali pa imajo nemirno roko, zaradi česar je čitljivo pisanje onemogočeno.

Pripomoček omogoča umiritev roke in stabilizacijo zapestja na pisno podlago. Pisna podlaga omogoča namestitev dva lista velikosti A4 ali enega A3.

VIZIJA

Želimo si, da bi naša patentirana tehnologija izdelave gleženjskih opornic postala dostopna čim večjemu številu strokovnjakov na tem področju, kateri bodo omogočili otrokom bolj individualne in cenovno dostopne rešitve kot jih trenutno ponuja trg.
Prihodnost
aNImaKe
                        Individualne napredne rešitve ortotike
Copyright © 2017 by aNImaKe d.o.o.  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@animake.si
Designed by aNImaKe
aNImaKe d.o.o.
Tyrševa ulica 6
2000 Maribor
SLOVENIJA
   aNImaKe™

      Individualne napredne rešitve ortotike
Designed by aNImaKe™
Domov
Zgodbe
Ekipa
Prihodnost
Galerija
Naročanje
3D tiskanje
Mediji o nas