Matej Vlašič
aNImaKe
                        Individualne napredne rešitve ortotike
Copyright © 2017 by aNImaKe d.o.o.  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@animake.si
Designed by aNImaKe
aNImaKe d.o.o.
Tyrševa ulica 6
2000 Maribor
SLOVENIJA
Leta 2005 je na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru diplomiral po študijskem programu Gospodarsko inženirstvo, smer Elektrotehnika - Elektronika in pridobil strokovni naslov univerzitetni diplomirani gospodarski inženir.  

Po zaključku študija se je zaposlil v podjetju, ki se je ukvarjalo z razvojem in proizvodnjo telekomunikacijskih proizvodov, kjer je prva 3 leta deloval kot produktni vodja in vodja ključnih kupcev, naslednjih 9 pa kot vodja razvoja in tehnologije.

V sklopu svojega dela je pridobil širok spekter znanja vezanega na različna področja razvoja, tehnologije in proizvodnje.

Leta 2016 je razvil in patentiral individualno prilagojeno gleženjsko opornico (AFO) za svojega sina Nika. Isto leto sta z ženo Matejo ustanovila podjetje aNImaKe d.o.o., ki skupaj s sodelavci omogoča individualni pristop ter individualne rešitve na področju ortotike.

V podjetju se ukvarja z vodenjem podjetja in je hkrati glavni razvojni inženir za funkcionalno oblikovanje medicinskih pripomočkov.

Matej Vlašič
Univ. dipl. gosp. inž.
matej.vlasic@animake.si

   aNImaKe™

      Individualne napredne rešitve ortotike
Designed by aNImaKe™
Domov
Zgodbe
Ekipa
Prihodnost
Galerija
Naročanje
3D tiskanje
Mediji o nas